Even voorstellen

Mijn naam is Marianne Boot en ik ben de eigenaresse van Autorijschool Switch. Ik richt mij op klanten in de regio Oosterhout en Breda (hieronder vallen ook: Dongen, Oosteind, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Den Hout en Bavel). Door een goede planning te maken probeer ik lestijden zo goed en makkelijk mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van mijn klanten. In tussenuren op school lessen is dan bijvoorbeeld ook geen probleem.

Autorijschool Switch is CBR RIS certificeerd. Autorijles wordt gegeven in het nieuwe rijden genaamd RIS. Door mijn ruime ervaring in het geven van rijles en een uitgebreide opleiding bij het CBR, waardoor ik over alle benodigde kennis en diploma’s beschik, kan ik de kwaliteit waarborgen die ik wil nastreven. Ik ben ook gecertificeerd voor het begeleiden van leerlingen met faalangst en autisme. Ik maak gebruik van de meest actuele lesmethoden en materialen die in de branche beschikbaar zijn. Op deze wijze wil ik mijn leerlingen door een goede en prettige manier van lesgeven zo goed mogelijk voorbereiden op het rijexamen. Iedereen wil toch graag meteen de 1ste keer slagen? Naast het geven van praktijklessen heb ik natuurlijk ook de mogelijkheid theorielessen te geven of lesboeken hiervoor te verzorgen.

Voor diegene die echt snel zijn of haar rijbewijs wil halen, heb ik de mogelijkheid om een spoedcursus aan te bieden. Na 16 dagen intensief rijles zorg ik dan dat je in staat bent je rijbewijs te halen.

Wil jij op een goede, maar ook prettige manier je rijbewijs halen en daarnaast ook in een sportieve BMW leren rijden?

Dan is Autorijschool Switch jouw keus!

Adres

Autorijschool Switch
Dagpauwoog 28
4904 ZP Oosterhout

De Auto

De lesauto is een BMW 318. Wij hebben bij rijschool Switch voor deze auto gekozen omdat hij sportief is en tegelijkertijd ook aan de eisen van het nieuwe rijden voldoet. De auto is key less en voorzien van alle moderne voorzieningen zoals een ingebouwde navigatie, parkeersensoren en cruise-control. Een aantal opties zijn bedienbaar op het stuur.

Autorijschool Switch Oosterhout BMW 318